Ga samen met F.C. De Kampioenen op zoek naar de leukste plekjes in de stad

Gepubliceerd op vrijdag 22 januari 2021
12 februari 202118 april 2021

Het opzet is simpel: Markske wil stadsgids worden, maar moet hiervoor eerst slagen voor een examen. Daarvoor moet hij een wandeling met zoektocht organiseren in Kortrijk en zoveel mogelijk gezinnen enthousiasmeren om mee te doen. De Kampioenen nodigen daarom in hun gekende stijl iedereen uit om de leukste plekjes in de stad te ontdekken.

Code met opdracht

Concreet zullen er in de stad een 10-tal QR-codes te vinden zijn die je aan de hand van een kaartje kan vinden. Bij het scannen van de codes krijg je een video- of audiofragment te horen van Markske en Boma met een vraag of opdracht over de plek waar je je bevindt. Ken je het antwoord op alle vragen? Dan krijg je een extra cadeautje.

De zoektocht is gratis en loopt van 12 februari t.e.m. 18 april. De kaartjes om deel te nemen kan je vanaf 12 februari afhalen aan de infobalie in shoppingcenter K in Kortrijk of Toerisme Kortrijk, in het Begijnhofpark.

Merchandise shop in K in Kortrijk

Op de eerste verdieping van K in Kortrijk huisvest Kreisy een merchandise store met officiële accessoires van programma's op Eén en Ketnet. Je vindt er onder meer sweaters, lakens, ... van F.C. De Kampioenen. Ook de ruimte naast H&M wordt volledig omgetoverd in het Kampioenenthema.